2020-05-26
又到咗食午餐既時間,今日唔想食咁飽,是關夜晚約咗朋友食buffet 😂😂食D小食都好,反正我哋兩個女人都唔鍾意食飯,我哋上咗創食薈食堂搵嘢食。入面好多counter賣不同的食物,我哋揀咗台站食台式小食:❣️肉鬆蛋捲餅——-必吃的小食,外皮脆,裡面流心的奶皇忌廉夾上肉鬆,一咬就有驚喜惑覺,又有口感又好食的台式肉鬆蛋捲餅🌮🥪🥣涼拌皮蛋豆腐——-滑溜溜的豆腐。鋪上肉鬆加皮蛋,吃落好有清新的感覺😋🥞經典生煎包———-經典食物,炸得外皮脆卜卜⋯⋯▪️▫️🍢黑白花枝丸——-有咬口,又彈牙,入面仲有八爪魚粒粒,爽口,不錯的小食🥓黑椒味/原味台式肉腸——我鍾意食呢種有質感的台式腸,面頭鋪了一點孜然粉,吃得更加美味😋🦑酥炸魷魚🦑鬚——魷魚🦑鬚味道也不錯因為呢度只有小食,無飲品賣,所以我哋就係隔離鋪買了飲品........呢度既小食品種有多款,價錢合理,座位舒適,不錯的選擇⋯⋯台站⋯⋯確是一個不錯的小吃😊😊😊😊
🥞經典生煎包———-經典食物,炸得外皮脆卜卜⋯⋯
🦑酥炸魷魚🦑鬚——魷魚🦑鬚味道也不錯
呢度既小食品種有多款,價錢合理,座位舒適,不錯的選擇⋯⋯
台站⋯⋯確是一個不錯的小吃😊😊😊😊