👩🏻‍💻落大雨都要食飯,見到樓下有間可可豬海南雞飯,開張左冇幾耐就試吓啦,店舖喺正街道轉角位,細細間但係仍然客似雲來,唔少人陪我一齊等攞外賣🤗👍🏻​​🥘特式椰香海南雞飯HKD$38​🌟打開個盒,椰香味四溢💕飯粒香軟可口,份量不少的海南雞,每一件都新鮮嫩滑😋色澤吸引,配菜新鮮☺️​​🥘招牌豬手飯HKD$36​🌟豬手炆得夠焾,味道適中不會太鹹,炆得夠入味,送飯一流‼️👍🏻💕😋以呢個價錢食到豬手飯,真係幾抵食‼️😋​​🥗青木瓜大蝦沙律 HKD$28​🌟賣相不錯,材料新鮮,色澤鮮明,已去殼既蝦肉爽口彈牙🤤👍🏻‼️​​🍹熱情豐盛​ HKD$18🌟香濃嘅熱情果味,口感不錯,飲品底部沉澱了熱情果籽💕😋味道清甜可口👍🏻​​🍹金羅漢果養生茶​ HKD$18🌟冷飲味道清潤,底部沉澱的杞子菊花都很養生,羅漢果茶我比較喜歡熱飲,外賣的好處是可以回家加熱,包裝的瓶子也很喜歡👍🏻💕😋‼️​​✒️小記:店舖雖小,等外賣的中途仍然有不少人到來購買外賣,位置方便;食物的整體CP值高,配以健康飲品,而加分的地方是飲品以瓶裝設計,份外貼心,外賣到家有一段路也不會擔心飲品倒瀉‼️💕

🥘特式椰香海南雞飯HKD$38​

🥘招牌豬手飯HKD$36​