2017-10-27 136 views
好多人食法國菜淨偽諗起法國大餐咁當然法國又點止得法國大餐食丫今次食既呢間就係主打個FARM仲有甜品食有賣相 一入到去就覺得法國小店既感覺好強烈好似時光隧道入口咁入左另一個時空 Say Chesse作為芝士控既我更係點呢個SAY CHESSE啦, 名字好夠特別, 一睇會心微笑左一下, 一上到台就聞到好香既芝士味, 食得出佢係由幾隻唔同既CHEESE整成呢個SAY CHESSE, 最正係佢有好重既羊味!!! 超加分位, 本身以為得芝士一樣野, 有埋羊酪真係口感同味道都加哂分原本都會擔心淨係食芝士會有點膩, 但好彩完全沒有呢隻感覺, 加上佢個FARM好特別, 令到成個芝士菜式冇咁膩之餘仲好飽肚!! 正
好多人食法國菜淨偽諗起法國大餐
咁當然法國又點止得法國大餐食丫