2021-12-09 40 views
今日主要係想介紹一下一間非常之好食嘅日式燒烤餐廳 呢間日式燒烤餐廳係喺尖沙咀嘅 喺尖沙咀最多人哋住海防道 站行出去唔使一分鐘 地點呢個非常之方便 再加上去都係有一定規模嘅餐廳 真係啱啱就喺上面開多一間日式嘅餐廳 居酒屋 所以我對呢間餐廳好有信心 今次過到嚟嘅時候仲係黃昏時間 所以唔係好多人 一個到你就即刻有位坐唔使等位真係好開心 過到嚟嘅時候 見到啲廚師都好忙啦 喺度做緊唔同嘅嘢 大個好處就係畀我啲客人睇到曬佢哋做緊啲乜嘢 所以對於出品嘅時候更加有信心 今次我哋睇下有啲乜嘢食 今次我哋就叫咗龍蝦呢個龍蝦非常之好食 因為佢真係非常之多肉嘅龍蝦 食得出佢嘅龍蝦係非常 新鮮的 因為佢嗰陣龍蝦記錄真係非常之 有咬口👍煙熏黑豚肉 $208呢個就係一個好有特色嘅煙燻出嚟嘅 黑豚肉 佢係用 煙燻嘅效果出嚟嘅 所以同直接 香煎出嚟 係有分別 感覺咁樣做法令到黑豚 肉質更加好食 同埋會食得出有分煙燻嘅味道👍👍👍北寄貝 $128呢個 北寄貝好大隻 值得你同埋啲肉質

龍蝦

煙熏黑豚肉 $208