2021-09-19 156 views
九龍灣戰士- 濃茄湯麵真係好茄🍅🎈牛魔王 上海麵$88 🌝🌝🌝🌝🌚🎈秘製豬扒 刀削麵 $65 🌝🌝🌝🌗🌚銅鑼灣嘅人氣鋪最近係九龍灣開咗新分店🥰見到濃濃嘅蕃茄湯底想食好耐了🤤🍅🍅🍅牛魔王🐂係雙拼,裡面有牛肩胛同牛展🤩牛肩胛似用火燒過咁😚好香🔥牛展亦都炆得好淋✨最緊要係蕃茄湯底真係好似飲緊西餐嗰啲蕃茄濃湯咁🍅好濃郁 飲落係用好多蕃茄打出黎😆好杰身💥調味唔會太鹹 夾埋上海麵食掛曬湯好正💯秘製豬扒本身調味就唔太重,較清淡🐽肉質就正常發揮☺️但勝在煎得夠香😳 👷🏻‍♂頭盔情侶👷🏻‍♀️就覺得刀削麵冇上海麵咁掛湯🤣p.s.兩個麵上菜速度好唔一致😣差唔多食完大半個麵先上另一個🤭用餐感受差左少少🥲
九龍灣戰士- 濃茄湯麵真係好茄🍅

🎈牛魔王 上海麵$88 🌝🌝🌝🌝🌚