去fd屋企打麻雀,叫了個特級帶子芝味外送速遞套餐。閃亮帶子芝脆批:第一次食呢個pizza,味道唔錯喎,在批面的芝士量夠少,o岩我。由於我唔食cheese,所以條芝脆我無食。但友人說芝士很香。呢個批ge sauce 味道新鮮,不像傳統的夏威夷批的茄醬味,而是日式海鮮醬,味道帶少少甜。有些金菇同蟹柳,再加上頗大粒的帶子,味道勝過以傳統的pizza。海鮮寬條麵:前陣子都食過這個意粉,覺得它跟數年前比較,真係退步咗唔少。白汁唔夠,令到面好乾,海鮮都係雪藏的,沒有任何味道。小食格格拼:有薯角、墨魚塊、雞翼及豬仔骨。我試了雞翼同豬仔骨,兩者味道皆不錯。蘑菇忌廉雞湯笑臉是給予閃亮帶子芝脆批的!
去fd屋企打麻雀,叫了個特級帶子芝味外送速遞套餐。

蘑菇忌廉雞湯

笑臉是給予閃亮帶子芝脆批的!