2018-06-23 52 views
甘多菜式黎講,中菜係最食唔厭又最多變化既。今日試下食呢間上樓中菜,一黎到已經感覺良好,因為佢卡位為主,仲要有曬簾、私隱度高,另外仲有幾間房,不過應該係要book定先有。一坐低叫左個冰鎮涼瓜片,夠曬消暑。涼瓜片大大碟,跟埋一個酸酸地既汁,好開胃醒神。墨魚片頭爽口彈牙,比普通片頭有咬口。咸魚茸馬蹄肉餅煎到好香口,又唔會太咸,加埋爽口馬蹄粒,送飯食一流。生炒骨其實無骨,其實應該叫咕嚕肉?望落去普通,但食落發覺同平時食既有少少唔同,肉質好爽口彈牙,肥瘦適中,好有驚喜👍🏼淮山雲耳少藕片清清地,淮山唔係粉個隻,而係清甜爽口既,感覺好清新。總括環境同食物都唔錯,臨尾仲送左碟冰鎮菠蘿添!為呢餐飯畫上完美既句號😋😋
墨魚片頭爽口彈牙,比普通片頭有咬口。