2022-10-06 25 views
約左成班舊同事去食飯,其中一個同事話有間冰室食烤魚煲好正,叫四喜冰室,係九龍灣近工業區個邊,地方好寬闊,見佢有埋雞煲食,好多選擇👍🏻飲品都好多口味,茶類會比較多👍🏻晚市都有好多人食,等左10分鐘,好快入座同事即時叫左個原條烤魚煲 $328 有得揀麻辣或者走辣🌶️,我地當然揀麻辣啦🤭魚肉好彈牙好入味另外之前電話度預訂左啤酒蝦同埋鮑魚,呢兩樣menu上都冇架,都係同事之前落埋我地先有得食,兩樣都好新鮮,蝦🦐仲彈下彈下,佢地都係時價黎再叫埋小食,醉香雞中翼 $68,好香既酒味,雞都好滑🤤叫埋五丸拼盤 $68、炸魚皮 $32、魚片頭 $32,係當成打邊爐咁,呢一餐食到好滿足👍🏻平均一人消費都係百零蚊,好抵食
再叫埋小食,醉香雞中翼 $68,好香既酒味,雞都好滑🤤