2024-06-19 32 views
有時候,去下啲小店食野都唔錯🤭估唔到係咁有驚喜! 佢地主打食日本野,比我想像中多選擇😙佢可以加錢做套餐係可以揀跟沙律或者係跟炸雞,都幾抵食,當然係可以單點啦,同埋可以揀烏冬或者係香港蛋麵!醬油慢煮豬軟骨配脆脆豬皮豚骨湯讚岐烏冬面一出到嚟就覺得好豐富,因為有好多嘅材料喺上面,佢嘅豬軟骨係好大嚿一啲都唔吝嗇,豬軟骨炆得都幾淋 ,讚岐烏冬好入味,湯都係好濃嘅豚骨湯!同埋脆辣豬皮酥脆有口感😋麵麵俱到-麵全食配壽喜燒湯蛋麵佢嘅壽喜燒湯係甜甜酸酸好掛汁,蛋麵係傳統港式麵,比較粗身,有蛋香食落去嘅口感有更正彈牙,入邊有好多唔同嘅材料,有牛肋條、蝦肉、蟹肉、豬皮脆脆等等!成件事都好豐富!小食更新嘅炸雞炸得非常之香口,沙律都好有誠意好大碟,好新鮮!另外我哋都叫咗海苔炸薯條同埋炸雞軟骨!薯條佢仲可以加埋黑松露醬,成件事更加昇華😋佢今餐會包咗兩罐罐裝飲品,天氣咁熱就啱晒啦!😝

醬油慢煮豬軟骨配脆脆豬皮豚骨湯讚岐烏冬

麵麵俱到-麵全食配壽喜燒湯蛋麵

小食

佢今餐會包咗兩罐罐裝飲品,天氣咁熱就啱晒啦!😝