2021-04-14 1068 views
呢間The Frequency位於尖沙咀山林道瓊林閣地下,店舖係一間西式cafe,cafe環境都好特別🤔,地方坐落都好寬鬆感覺都好舒適😙,而去嘅食物都好有水準👍,我就叫咗DINNER SET試吓.呢款DINNER SET香煎帶子青醬野菌香草意粉是日餐湯招牌檸檬汽水呢碟意粉賣相都好吸引😮,去嘅青醬汁味道好特別🤔,令到D野菌同埋意粉索哂D青醬汁更加好食😋,去嘅意粉軟硬適中,尤其是D帶子都算大隻,味道都好鮮味😋,食入口口感都好正😋👍,去嘅招牌檸檬汽水,味道都好特別🤔😋,又唔會好甜恰恰好!.香烤雞中翼烤雞翼睇見都好想食🤔😋,好吸引嘅賣相😮,雞翼食入口味道帶有小小辣,味道十分之惹味😋,D雞肉又夠嫩滑,食到停唔到口!.法式焦糖燉蛋這個燉蛋甜品細細個,非常之吸引😮,睇見都好想食🤔,滑滑嘅燉蛋味道恰恰好🤔😋,加埋D焦糖一齊食感覺好正!.朱古力拿鐵香噴噴朱古力味😙,飲入口都唔覺得好甜🤔😋,加咗滑滑嘅鮮奶,令到味道更加好飲!.**價錢一般,去嘅食物質素都唔錯,值得試吓👍**

呢款DINNER SET

香煎帶子青醬野菌香草意粉
是日餐湯

招牌檸檬汽水

香烤雞中翼

法式焦糖燉蛋

朱古力拿鐵
**價錢一般,去嘅食物質素都唔錯,值得試吓👍**
2021-04-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)