2024-02-29
好有特色嘅餐廳🫶🏻首先,有好多好靚嘅燈,同埋有好多隻鸚鵡喺門口迎接你🫣呢個已經好特別,跟住入到去餐廳裏面嘅時候,佢有兒童讀書區同埋夾公仔區好適合帶埋小朋友一齊去👍🏻👍🏻而呢間餐廳嘅特別之處,但係佢用電影做主題,喺餐廳嘅門口正常方有好多個螢幕播住而家流行嘅電影😎食完嘢之後直接去就可以順便睇戲啦👍🏻或者睇完戲覺得肚餓就去呢間餐廳就係非常之好嘅選擇👍🏻好啦,講完環境方面咁我哋就要講吓食物嘅質素🙏因為嗰日晏晝我係想食甜品,所以嗌咗個心太軟🫣個心太軟賣相方面已經贏咗,有個好靚嘅碟上盤,心太軟隔離,仲有好多畫咗雪人嘅朱古力醬🫣咁而喺味道方面個心太軟外脆內軟熱辣辣飲食係非常之好食😜重點係佢連埋咗一杯雪糕,杯雪糕嘅牛奶味濃郁🫶🏻如果想食朱古力味嘅雪糕就將心太軟裏面嘅留心溝埋落去杯雪糕度😍都係非常之好食🥹然之後喺服務方面,一入到去店舖店員就非常之熱情招呼☺️咁但係呢間餐廳始終都係自助落單,所以記得要去counter嗰個位置度自己落單啊👍🏻總括嚟講,住喺港島區東邊嘅朋友係非常之推薦過去食🥰價錢都唔貴人均都係$100內🫶🏻