2021-06-24 303 views
呢間飲料店位於大角嘅店舖,而加又出咗新嘅食品同埋新嘅飲品😋,就去試吓先!.鳳梨奶蓋窩夫餅窩夫上面放咗滑滑咸芝士奶😋香濃而不膩,聞到陣陣芝士嘅奶香味😙,配埋D芝士同埋鳳梨醬酸酸甜甜十分之開胃😋,配埋軟綿綿嘅窩夫食入口口感特別又好味!.照燒海苔窩夫餅用咗紫菜/木魚/章魚燒醬汁同埋沙律醬,放係窩夫餅上面令到味道特別又好味😋,尤如食到好似章魚燒嘅感覺😙,加埋D窩夫食又有口感🤔又食到特別嘅味道😋!.海苔肉鬆窩夫餅用咗新東陽嘅肉鬆脆口又鬆化,窩夫面加咗D肉鬆更加好味😋,加埋D蛋香味嘅窩夫😙,好似食到台式燒餅嘅美味😋,食到入口帶點鬆脆同埋軟綿綿嘅感覺!.香柚茘枝水果茶飲到入口聞到好香柚子味😙,同埋茘枝清香味😙,酸酸甜甜係悶熱嘅夏天醒晨又開胃😋!.甘蔗檸檬店家用咗百分百甘蔗原汁同埋檸檬原汁相配一齊,而去嘅味道甜甜酸酸😋,飲到入口聞到清新嘅香味😙,飲到入口潤喉又止渴,再加埋D白玉珍珠都好有咬口!.甘蔗金桔金桔味道香醇又撲鼻😙,又帶點酸酸甜甜味道😋,同埋金桔化痰止咳,加埋D甘蔗帶點酸甜味道更加解喝,味道又特別🤔唔錯之選!

鳳梨奶蓋窩夫餅

照燒海苔窩夫餅

海苔肉鬆窩夫餅

香柚茘枝水果茶

甘蔗檸檬

甘蔗金桔
2021-06-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)