2022-09-05 53 views
餐廳內嘅壁畫🍃、裝飾同設計都好有趣,睇得出花左唔少心思。燈光昏暗,加上爵士音樂🎶,幾有情調。重有球賽睇⚽️🏃🏻‍♂️,如果揀正有球賽直播時間,應該好有氣氛。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🫓小食:玉米片同香草洋蔥醬坐低會先上小食,鐘意個醬好creamy香濃,後面再叫左大份玉米片我都係咁沾依個醬。🎃是日餐湯:南瓜湯 (跟餐餐湯飲品 加$25)口感有厚度,唔太有甜,味道較健康天然。🥩紐西蘭頂級牛柳拼鵝肝 $256口感特別,有些一絲絲肉嘅口感,入口綿厚,帶少少羶味。面層放上鵝肝,令牛柳可吸收鵝肝脂油,鵝肝creamy香濃。薯蓉非常綿軟順滑,配蔬菜食幾清新。🦞龍蝦汁大蝦意大利飯 $138份量不少,飯吸收哂龍蝦汁嘅香味,粒粒分明卻又非常濕潤。煮嘅時間同收汁狀態控制得剛剛好,味道不錯。🧀芝士辣肉醬焗玉米片 $128超多芝士肉醬,配上酸忌廉、蕃茄同莎莎醬,可以係咁混合唔同口味,有一種食零食食到飽嘅感覺,好邪惡又好滿足!😝飲品叫左凍檸茶、熱檸茶🍋當日比較攰無叫到酒,下次想試佢嘅雞尾酒🍹

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🫓小食:玉米片同香草洋蔥醬

🎃是日餐湯:南瓜湯 (跟餐餐湯飲品 加$25)
口感有厚度,唔太有甜,味道較健康天然。

🥩紐西蘭頂級牛柳拼鵝肝 $256

🦞龍蝦汁大蝦意大利飯 $138