2022-05-14 92 views
繼續尋找🐶寵物友善餐廳🍴,聽聞天后天橋底有一間特色裝潢設計,而且有格調嘅咖啡店☕️,立刻帶埋🐶去支持吓🥸.就坐在近門口位置,職員👨🏻‍💼服務態度非常有禮,呢度更有提供小狗🐶食嘅餐單,非常貼心🥸———————————————————————————🍽𝘾𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙧𝙖 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙖𝙡𝙩𝙚𝙙 𝙀𝙜𝙜💬原來點咗兩款都係白汁意粉,加入鹹蛋後味道更濃厚更結實,重口味之選😎.🍽𝙏𝙧𝙞𝙥𝙡𝙚 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙎𝙤𝙛𝙩-𝙨𝙝𝙚𝙡𝙡 𝘾𝙧𝙖𝙗 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙖 🦀🍝💬原隻大大軟殼蟹上碟,覆蓋意粉上面,三重芝士🧀感覺偏膩,太濃稠嘅情況比較糊口咗少少🤏.🍽𝙄𝙢𝙥𝙤𝙨𝙨𝙞𝙗𝙡𝙚 𝙈𝙚𝙖𝙩𝙗𝙖𝙡𝙡💬素牛丸賣相可以更好,感覺唔太似肉丸,但勝在口感同味道都幾好,減少白汁嘅稠杰感😎.🍽𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙒𝙖𝙛𝙛𝙡𝙚🧇💬甜品係應該令人期待同開心,不過窩夫🧇可以更有水準,欠缺一些味道,焙茶混入窩夫🧇會更加好🥸.🍽𝙏𝙖𝙧𝙩𝙖𝙧𝙚🐶🐶💬幾款寵物食品,揀咗一個🐠三文魚他他,包括西蘭花🥦、紅蘿蔔🥕、薯仔🥔,都係非常健康🐶.☕️海鹽焦糖咖啡、鮮奶咖啡💬咖啡☕️幾好飲,賣相精美,味道香濃,寧靜舒適環境能進入忘憂狀態😎
———————————————————————————
🍽𝘾𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙧𝙖 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙖𝙡𝙩𝙚𝙙 𝙀𝙜𝙜
🍽𝙄𝙢𝙥𝙤𝙨𝙨𝙞𝙗𝙡𝙚 𝙈𝙚𝙖𝙩𝙗𝙖𝙡𝙡
🍽𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙒𝙖𝙛𝙛𝙡𝙚🧇
🍽𝙏𝙖𝙧𝙩𝙖𝙧𝙚🐶🐶
☕️海鹽焦糖咖啡、鮮奶咖啡