2018-01-27 113 views
朋友話佐敦偉晴街有間尼泊爾酒吧,氣氛唔錯,食物都幾好,今晚happy Friday,就去試吓~ 星期五晚上七點半左右去到,已經好多人,不過都唔使等位,餐廳嘅店員都係尼泊爾人,以英文溝通~ 墨西哥粟米片$88粟米片有芝士、番茄粒、黃紅甜椒粒、洋蔥粒等,味道唔錯,粟米片好香脆~墨西哥卷餅(雞肉) $128可以揀魚或者雞,有三件,亦係有類似墨西哥粟米片上的配料,黃紅甜椒粒、洋蔥粒等,沙律醬汁味道唔錯,雞肉好腍,好好味~招牌薄餅$148有意大利辣肉腸、辣牛肉、芝士、洋蔥等配料,味道唔錯,最鍾意辣牛肉,個人覺得唔算好辣,好惹味~Soultini $69味道比較甜,適合女仔,有士多啤梨、熱情果、檸檬汁、菠蘿、蛋白等,香甜水果味,唔算好重酒精味,唔錯~Skulls and bones $69個杯好特別,個名應該係因為咁而來,有蘋果片,飲品亦有蘋果味、藍梅同檸檬味,酒味比較重,適合男仔~

墨西哥粟米片$88

墨西哥卷餅(雞肉) $128