2021-11-23
終於都比我食到飯丸屋啦🥳🥳平日經過經常都排長龍😫今日可能過左繁忙時間😌我跟朋友選擇堂食,因為佢地所有食物都即叫即做,本來想試招牌飯團,但早餐食到有點飽😑唯有留待下次再試😬朋友比佢地既滋味套餐吸引住,一於就叫2個套餐試下啦!我叫左套餐1️⃣今日有點餓(餐名好特別🤣🤣)🍠麻薯波波炸到外脆,內面煙韌👍我最鍾意食呢個質感,啱曬我😍😋🍟蜂蜜芥末薯條:諗住沒咩驚喜,可能係即時炸既關係,好香脆👍薯仔🥔味好豐富,點埋個芥末醬,令人食到停唔到口吖!可能我鍾意食香口食物既關係😆🍵抹茶豆漿:我好鍾意❤️飲有關抹茶既產品,沒諗過抹茶加豆漿可以甘夾😍😋豆漿本身既甜味無蓋過抹茶原有既苦澀味,完美既配搭👍朋友點左套餐2️⃣初戀的感覺(餐名好有愛🥰)🍗🍟🥤日式炸雞+黑糖薯條+黑芝麻豆漿炸雞外皮炸得好脆,而且醃料唔會過咸,雞肉好juice 👍時間控制都好好,唔會過老!黑糖薯條:外面少少甜,但唔會過份甜,放心!沒試過甜薯條既人可以試下😜黑芝麻豆漿:唔好諗住甘便既價錢,飲品就可以隨便,朋友話黑芝麻好香濃,配埋豆漿,夠曬健康😂整體首次試食好滿意,本人最鍾意❤️麻薯波波and抹茶豆漿😋😋
我叫左套餐1️⃣今日有點餓(餐名好特別🤣🤣)
朋友點左套餐2️⃣初戀的感覺(餐名好有愛🥰)
🍗🍟🥤日式炸雞+黑糖薯條+黑芝麻豆漿
黑芝麻豆漿:唔好諗住甘便既價錢,飲品就可以
隨便,朋友話黑芝麻好香濃,配埋豆漿,夠曬健康😂
今日有點餓,初戀的感覺