2017-10-27 168 views
聽朋友說天后好多美食,就搵左日約個舊朋友去睇睇,我地慢慢行 行下行下見到依間幾特別就入去試試門口燈光光猛炙燒和牛他仔配水牛芝士、自家製牛油果醫(必食推介)食法就是一塊和牛加一注水牛芝士再加啲牛油果醫,如果中意番茄或者洋蔥可以加埋一齊食一口帆立貝,一大粒帆立貝中夾住海膽一口食落去感覺很新鮮迷你鵝肝漢堡、迷你飛驒牛漢堡,細細個食落唔會覺得濟,漢堡包查上牛油加上新鮮番茄菜配合鵝肝、飛驒牛,好味道溫泉蛋燒魂石鍋炒飯(少少辛),炒飯很香,由於用石鍋上,所以鍋底有飯焦,啱哂喜歡飯焦嘅朋友,有少少肉碎,好大鍋,兩個人食一定夠飽常陸野貓頭鷹甜黑啤酒(日本)手工啤酒,飲落唔苦,又唔算係好甜,好味青檸柚子梳打蜂蜜燒鳳梨,新鮮菠蘿,咬落好多汁,好甜
門口燈光光猛
炙燒和牛他他配水牛芝士
炙燒和牛他仔配水牛芝士、自家製牛油果醫(必食推介)
一口帆立貝
一口帆立貝,一大粒帆立貝中夾住海膽一口食落去感覺很新鮮
迷你鵝肝漢堡  迷你飛驒牛漢堡
溫泉蛋燒魂石鍋炒飯
日本手工甜黑啤酒
青檸柚子梳打
蜂蜜燒鳳梨
蜂蜜燒鳳梨,新鮮菠蘿,咬落好多汁,好甜
炙燒和牛他他配水牛芝士
一口帆立貝