2022-01-02
《Hamsta Crown Coffee》朋友帶咗我嚟呢間cafe,係位於工廠大廈入面,一入到去好似去左另一個地方咁,估唔到都幾大間,而且有product 賣!都幾特別,坐得都幾舒服!🍭明太子醬燒大蝦火龍卷($88)有好多明太子醬喺roll上面,紫菜包住舊炸蝦~ 明太子醬較濃,夾埋一齊食剛好,不過有啲膩~ 擺盤仲有個蝦頭~ 🍭極上牛山三文魚籽冷拉麵($152)最底係冷拉麵,上面就用好多既牛肉擺到成座山咁~ 啲牛肉幾好食,調味唔錯~ 冷拉麵就咁食都唔錯,不過點埋佢俾既麻醬一齊食仲正~🍭神戶野菜牛肉鍋($118)呢個幾岩冬天去食😂 因為佢係一直燒住咁食,食到最尾啲嘢食都仲係熱辣辣😂 入面包括牛肉、野菜、菇等,牛肉份量都幾多~ 🍭Milk chocolate hazelnut ($36)想飲熱嘢就叫咗杯hot chocolate! 估唔到有拉花都幾靚!
🍭明太子醬燒大蝦火龍卷($88)
🍭極上牛山三文魚籽冷拉麵($152)
🍭神戶野菜牛肉鍋($118)