2020-09-13 73 views
👩🏻‍💻估唔到呢間店喺我公司附近☺️睇完地圖,行到過嚟先發現😂呢間店專食海南雞飯,對海南雞情有獨鍾嘅我,就試吓叫嚟食啦🥰💕👍🏻​​🍛特色椰香海南雞飯 HKD$79​🌟飯味充滿椰香,飯粒粒粒分明,雞肉嫩滑,味道鮮甜,配以海南雞獨有醬汁,味道可口😋👍🏻​​🍛香辣口水雞飯 HKD$71​🌟飯未香甜,口水雞果然名不虛傳‼️🌶好夠辣🌶👍🏻‼️🤤雞肉加油孜然粉😍‼️真係食到流晒口水👍🏻​​🥗養生秋葵 +HKD$15​🌟切開細細件入口方便,秋葵味道清甜爽口,少量嘅豉油已經唔錯😋👍🏻​​🧆麻辣雞腎+HKD$18​🌟好鍾意個麻辣味,惹味程度不輸口水雞,一啖飯一啖麻辣雞腎☺️呢度豐富滿足🤤👍🏻​​🍹食療拿杯湯 +HKD$18​🌟好特別的一款湯品,喝了一半才發現是用豬骨、雜菜熬煮而成的那杯湯,味道香濃帶甜,口感濃厚​​🍹金羅漢果養生茶 +HKD$13​🌟用膠樽裝住,鮮製後放到雪櫃冷藏😍💕金羅漢果味清甜,菊花杞子用料養生☺️💕推薦的一款養生飲品💯‼️​​​✒️小記:新加坡菜,店舖雖小,環境整潔👍🏻店內設有兩至三張四人枱,到來的客人都是外賣為主,經濟抵食👍🏻

🍛特色椰香海南雞飯 HKD$79​

🍛香辣口水雞飯 HKD$71​

🥗養生秋葵 +HKD$15​

🧆麻辣雞腎+HKD$18​

🍹食療拿杯湯 +HKD$18​

🍹金羅漢果養生茶 +HKD$13​

2020-09-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 特式椰香海南雞飯
  • 香辣口水雞飯