2020-04-14 848 views
同朋友慶祝食生日飯 成個沙田勁多人 記得呢間評價唔錯 又唔洗等位就入去試下啦~ 侍應安排左卡位比我地 唔知係味知我地幾個女仔有排講又好嘈呢🤣🙊 睇餐牌係比較特色既泰國菜 我地揀左一輪 決定叫炸魷魚圈 軟殼蟹沙律豬頸肉糯米飯 黃咖喱配薄餅 蟹肉炒飯食物落order 後都好快上菜 唔洗等咁耐 可以開餐🙌🏻🤤 炸魷魚圈熱辣辣好香脆好好味 反而軟殼蟹沙律份量唔算好多 無咁抵食~ 豬頸肉糯米飯唔係好識點食😂😂 佢係一份燒豬頸肉再配一舊糯米飯好似唔係好夾😂 但旁邊個汁 酸酸辣辣幾開胃👍🏻 黃咖喱配薄餅分量比較多有成10幾塊又好吸到汁 好好味😋 蟹肉炒飯都好香粒粒分明又炒得好乾身唔錯 最後同朋友慶祝生日當然有叫蛋糕🍰 叫左一件泰式奶茶千層蛋糕同一杯雪糕 入面有d 布朗尼蛋糕同香蕉 🍌食落幾清新 但千層蛋糕就比較甜但志在影幾幅相😂所以都好滿意🤣
2020-03-08
$170 (Dinner)
Celebration
Birthday