2023-07-28 661 views
經過見到呢間裝修幾得意嘅玩味漢堡店,價錢唔貴,幾有特色,就試下佢個招牌《WB經典牛堡$62》吸引我嘅,除咗係幅圖之外,仲有佢嘅煎流心蛋。 好少見到漢堡會有煎蛋,仲要係流心。佢冇講大話。我咬第一啖,個流心蛋黃就沿住我隻手一路流,係咁滴滴滴,滴落張枱,再滴落我大髀。 呢個咁震撼嘅畫面,我梗係第一時間影低佢。但由於畫面有點兒不雅,都係唔post上嚟啦。塊牛有洋蔥碎,但略嫌有啲韌,同牛味唔太出。生菜同蕃茄夠新鮮,令到成個包冇咁膩。套餐《+$18》本身想要甜蕃薯條,但老闆話來貨價實在太貴太貴,忍痛取消。改食《青山炸雞》點黑松露醬(雖然唔知點解叫青山)。啲雞件大大嚿,分量都幾多,連埋雞皮炸好鬆脆,但好熱氣牙 >< 食完牙肉腫咗了(╥╯^╰╥)嘢飲見到竟然有lemon coke!係除咗「生可樂」之外,另一個新奇可樂品種。 黃色外型,潮味十足,但飲落其實同原味可樂無異,畢竟原味可樂本身就自帶檸檬味。買外賣過程遇到段小插曲。老闆反應快,態度非常有禮,係而家非常罕見嘅服務態度,呢點絕對值得嘉許!

佢冇講大話。