2023-01-26
壽司店周圍都係,要有特色就要各出奇謀,九龍灣呢間壽司店直頭有玩具火車一齊行🤣感覺好開心🤌🏻盛岡冷麵呢個係最重點嘅係火車賣相🤣入面裝住冷麵,仲會模仿流水式不斷咁轉🤣🤣唔好話小朋友,連我都幾鍾意😎麵質亦都不錯🤌🏻芝士蟹蓋芝士味道有啲蓋過蟹味🤣但勝在芝士好食🤌🏻辣味三文魚福袋 龍蝦沙律福袋外表好得意,亦啱晒新年呢個意頭🤣腐皮甜甜地幾好食,加上三文魚新鮮,龍蝦沙律都清新,加埋幾夾😎🤌🏻壽司🍣盛我真係鍾意食三文魚🍣🤣所以唔同款嘅三文魚都會叫🤣三文魚壽司、花之戀、炙燒三文魚,原條炙燒穴子、炙燒左口魚裙邊兩個火炙都燒得香,墨魚壽司油甘魚壽司都好新鮮😎不過可惜佢地唔係黃醋飯,會更加愛,甜蝦壽司一樣鮮甜,赤蝦刺身都爽身好好食😋🤌🏻芝士年糕呢樣嘢冇得唔好食,加上啱啱出爐仲熱,一口芝士口感非常滿足🥰🚩 隼 (九龍灣)九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox9樓25號舖#addifoodie #addifoodie九龍灣#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongk
🤌🏻盛岡冷麵
🤌🏻芝士蟹蓋
芝士味道有啲蓋過蟹味🤣但勝在芝士好食
🤌🏻辣味三文魚福袋 龍蝦沙律福袋
🤌🏻壽司🍣盛
🤌🏻芝士年糕
呢樣嘢冇得唔好食,加上啱啱出爐仲熱,一口芝士口感非常滿足🥰
🚩 隼 (九龍灣)
九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox9樓25號舖
#addifoodie #addifoodie九龍灣
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #火車壽司 🍣