2020-12-02 375 views
今次係慕名而來既,聽聞呢度嘅沙嗲牛肉煲仔麵好正,所以就嚟咗食啦!!我哋算係早,6點幾黎到都唔使點等位😏食完七點幾出邊已經排晒長龍今次叫咗兩個煲仔,一個面一個飯加份西多士😋😋沙嗲牛肉煲仔粉絲牛肉係滑嘅👍🏽但粉絲就有啲韌,似係未熟透嗰種😅。。。至於沙嗲佢唔係平時食沙嗲牛麵嗰種味,而係似食串燒嗰種,嗰醬料係足料嘅,好杰,有好多花生碎,但香味唔夠!所以我個人就覺得一般🤷🏽‍♀️西多士非常出色!外脆內軟,花生醬夾心,正!芝士雞煲仔飯有別於一般嘅煲仔飯,呢個係特色嘅,一開蓋就聞到好香☺️嘅芝士味,只係個飯有啲濕,如果乾身啲就更好😉,飯撈埋會有拉絲嘅效果,但一定要趁熱食因為凍咗就唔好味😖總括來講都OK嘅,只係性價比唔算高,如果要排隊入去食我就覺得唔係太值得🙈

今次叫咗兩個煲仔,一個面一個飯加份西多士😋😋

沙嗲牛肉煲仔粉絲

西多士
非常出色!外脆內軟,花生醬夾心,正!

沙嗲牛肉煲仔麵