台灣人氣過江龍,🥣獨家自製的醬料,尋訪四川地區的用料、口味,研發出最受饕客歡迎的湯頭,人氣必試紅燒系列!🔥                              🐮招牌紅燒腱心牛肉麵除了湯頭下足功夫外,手工麵條充滿嚼勁,感覺更是過癮🥩牛腱軟嫩,口感紮實又入味。 🥢三寶麵配料豐富, 腱心、牛肚、牛筋❤以小火燉滷2小時的牛腱,肉質入口即化,膠質牛筋Q彈嫩滑😍牛肚爽脆,非常有口感!湯底更平衡咗辣油及藥材的味道,令人回味無窮~ 小食香脆鹽酥鷄,🐤肉嫩juicy。鷄湯抄手皮薄香滑,餡料飽滿👍特色飲品香芋珍珠奶茶更是每次到訪都會點!🍠濃香芋頭,奶茶控唔可以錯過噢😉段純貞 荃灣

🐮招牌紅燒腱心牛肉麵

🥢三寶麵