2016-04-18 1384 views
放假入到去大尾督搵下好野食,見到呢間餐廳外觀好有特色,好靚,好colorful,非常吸引。今晚就決定食你啦,於是走左入去坐底左,首先叫左2杯冰凍啤酒解解渴先,再慢慢睇下食乜喺等野食既小小時間,參觀左佢呢到既環境,原來呢間餐廳既老闆係一個畫家,成間餐廳都係佢設計,牆上所有既畫都係佢畫,樓上3樓仲有個個人小畫廊。雖然感覺主打好似一間畫室多過餐廳,但試左佢地啲食物,一啲都唔會失色,配搭埋呢到既環境,食物都變得色彩左。😊串燒唔多款式選擇,叫左份豬肉串燒,都燒好香口野味,再配埋個沙律菜,食完感覺都無咁熱氣。焗豬手皮相當香脆,而且肉質唔會鞋,加埋佢個酸酸甜甜既漿汁,零舍醒胃,食哂成碟都唔會覺得溜。巴拿馬火腿pizza餅底夠哂薄脆,上面既芝士焗完香氣十足,食完都仲十分回味。烤雞非常皮脆肉嫩,咬落仲好juice。同時呢到既員工態度很好,感到相當愉快既一晚。
焗豬手
巴拿馬火腿pizza
餅底夠哂薄脆,上面既芝士焗完香氣十足,食完都仲十分回味。
烤雞
非常皮脆肉嫩,咬落仲好juice。

同時呢到既員工態度很好,感到相當愉快既一晚。
2016-04-03
$400 (Dinner)
  • 達利烤雞