2K
突然好想食又辣又夜魅嘅四川菜 所以去咗位於iSquare 25樓嘅霸王川莊 滿足下自己嘅慾望 餐廳景觀一流 望到成個尖沙咀街道 我哋點左二人午市套餐 有三個主食 一個甜品 咁多嘢食都係$398🌶️😍 -🌶️怪味鮑魚 鮑魚肉質肥美 口感嫰滑多汁 配有秘製的甜酸辣汁 濃香美味 每一口都感受到鮮中帶甜的滋味-🦀松露帶子賽螃蟹賽螃蟹同蛋白一齊炒 上面放左好似手掌咁大嘅黑松露 食緊蛋白賽螃蟹嘅時候會食到啖啖帶子 帶子份量非常豐富亦都好彈口 味道一流-🐖四川雙椒燜豬手豬手嘅肉質同豬皮部份炆得好琳 好似食緊棉花糖 入口即溶 豬手配埋雙椒辣汁 辣汁唔算太辣但好惹味-🍡重慶黑糖糍粑黑糖糍粑好黏 好似糯米糍一樣 味道甜甜地好黏口-🍺特色飲品巨型杯身載住雜果茶 有檸檬火龍果等等生果 材料同份量都好豐富 同一pint嘅大啤酒一樣 味道唔算太甜 感覺好似好健康 可以幫助消化
🌶️怪味鮑魚

🦀松露帶子賽螃蟹