2017-11-29 64 views
喺旺角行街時發現左哩間餃子專門店,食完同朋友都覺得好正,要即刻同大家分享!睇到餐牌上既芝士餃子真係留晒口水呀,因為大愛芝士😆食餃子都中意叫番杯豆漿飲,$8唔貴而且微甜唔係死甜果隻,健康又新鮮👍🏻淨食餃子有d單調,叫左碟滷水拼盤食,金錢肚同五香牛展特別喜歡,好入味!到是日主角出場喇!樣樣都想試既我最岩叫芝士樂園(番茄芝士、黑松露芝士、辛辣芝士、三重芝士)每樣各兩隻。一咬開就會流出香濃芝士汁,個人覺得番茄芝士同黑松露芝士最值得推介!朋友就推介哩款芫茜海鮮餃,味道較清,有蝦同魚材料,係健康之選。仲有哩款香菇粟米雞肉餃都好好食,粟米甜,香菇爽口,正!哩間餃子專門店既餃子隻隻都好足料,而且芝士味真係好味又特色!
睇到餐牌上既芝士餃子真係留晒口水呀,因為大愛芝士😆
熱豆漿
滷水拼盤
芝味樂園
芫茜海鮮餃
仲有哩款香菇粟米雞肉餃都好好食,粟米甜,香菇爽口,正!
香菇粟米雞肉餃

Type of Meal