依間主打手工pizza店近日係銅鑼灣重開, 果日平日去有set lunch, 選擇都多☺️set包左個蜆湯, 之後可係4款pasta/4款pizza到簡一, 飲品可加錢叫🙌門口位置設有啲窗口位, 都幾寫意😎🍴ᴍᴀɪɴ·鹹牛肉炒蛋流心花生醬牛窩夫 $88﹟牛窩夫簡單黎講即係將牛角包放落個機度烘壓而成, 食落外層少少脆, 內裏鬆軟, 帶點牛角包既一層層口感, 都無咩膩感😛而兩塊窩夫中間夾住嘅係偏港式嘅餡料, 份量都幾足🥰同場加映仲有個邪惡嘅花生醬🥜味道濃郁而且好順滑, 加埋一齊食又出奇地幾夾🙊但就建議唔好一次過落太多如果唔係會蓋過鹹牛肉嘅味道🤪🍴ᴍᴀɪɴ· 意式風乾火腿Pizza $108 (Lunch Set) ﹟第一次嚟到點都要試吓佢哋主打嘅手工pizza🍕 1條長條型已經幫你切好晒5小塊, 食落個薄餅好軟熟, 薄邊都有少少脆🤗本身餅底有芝士再加埋啲風乾火腿, 整體食落偏鹹🙈···跟餐個周打蜆湯都好有誠意🥰食到粒粒蜆肉同薯仔粒, 口感creamy👍🥤ᴅʀɪɴᴋ· Latte Tiramisu (Lunch Set+$30)﹟睇得又玩得既飲品😍我依啲破壞王就覺得將成條lady finger

🍴ᴍᴀɪɴ·鹹牛肉炒蛋流心花生醬牛窩夫 $88

···
意式風乾火腿Pizza
周打蜆湯

﹟睇得又玩得既飲品😍我依啲破壞王就覺得將成條lady finger隔浸落去好過癮, 用黎吸收日月精華🤣千祈唔好浸太耐如果唔係就淋晒㗎啦😂而底下既latte飲落滑口, 覺得啡味可以再濃啲☺️
Tiramisu  Latte
Tiramisu  Latte