2021-01-09
第四波疫情沒完沒了, 日日係屋企食真係好悶,我真係忍唔住了, 要出去食一次今次揀左香港好少見既蒙古菜位於尖沙咀金巴利道, 位置方便裝修好有特色, 而且最緊要係, 衛生做得唔錯石燒香味牛扒配蒙古醬汁, 牛都幾嫩口, 牛味都幾濃, 好味, 而且個汁甜甜地, 好開胃, 個石燒板可以保持到個熱力, 好味!蒙古香噴噴火焰烤肉串燒, 我地揀左羊肉, 完全唔蘇, 怕蘇既我都覺得好好味, 加埋個辣汁更吊起成個味道SET LUNCH係包埋自助小食, 沙律吧, 唔算好多野食, 但都有魚, 有春卷, 湯, 沙律, 菜, 都OK啦個湯係羅宋湯黎, 料都幾多, 幾好飲我地食左D春卷, 魚, 麵, 我覺得食落幾有驚喜, 我都食左幾轉最後當然食埋甜品, 雖然係冬天, 但佢D生果出奇地甜, 品質幾好, 另外既甜甜圈, 蛋糕就不過不失啦總結主食好過甜品, 真心幾好味, 另外值得一提係職員服務都唔錯, 食我地都食得幾舒服!
我真係忍唔住了, 要出去食一次
今次揀左香港好少見既蒙古菜 位於尖沙咀金巴利道, 位置方便
裝修好有特色, 而且最緊要係, 衛生做得唔錯
石燒香味牛扒配蒙古醬汁, 牛都幾嫩口, 牛味都幾濃, 好味, 而且個汁甜甜地, 好開胃, 個石燒板可以保持到個熱力, 好味! 蒙古香噴噴火焰烤肉串燒, 我地揀左羊肉, 完全唔蘇, 怕蘇既我都覺得好好味, 加埋個辣汁更吊起成個味道
個湯係羅宋湯黎, 料都幾多, 幾好飲
最後當然食埋 甜品, 雖然係冬天, 但佢D生果出奇地甜, 品質幾好, 另外既甜甜圈, 蛋糕就不過不失啦