2024-10-01
假期前一晚放工嚟El Cerdo chill下,真係好正Croquetas de Jamon ($78) - 外皮炸到脆卜卜,入面係好棉密嘅薯仔,白汁同煙肉味好香好出,同沙律醬好夾Pollo a La Plancha ($88) - 無骨雞髀肉,燒到皮脆肉嫩,調味香口,沙律菜新鮮,墊底嘅菇都好好食Panceta de Cerdo ($88) - 腩肉一層層口感好豐富,肥瘦比例均勻,味道濃而不膩,皮又脆又煙韌,好正Squid Ink Fideua ($188) - 好特別嘅菜式,墨魚汁燉麵,麵切細咗好掛汁,啖啖都勁濃墨魚汁海鮮味,奶油又香,蝦同魷魚都勁爽口彈牙Churros & Nutella ($68) - 好好味嘅甜品,脆卜卜加埋糖點Nutella食口感好豐富Passion Fruit Margarita ($120) & DE LA PASSION($88) - Cocktail嘅Tequila味好出,同熱情果好夾;Mocktail嘅芒果、熱情果加青檸同梳打水嘅組口清新解渴El Cerdo嘅風格令人覺得好chill好relax,辛苦完一日嚟叉電好正,室內外環境同座位都好乾淨,服務又
El Cerdo嘅風格令人覺得好chill好relax,辛苦完一日嚟叉電好正,室內外環境同座位都好乾淨,服務又好
餐廳嘅選擇又多又特別,已經期待緊下次