2018-04-15 71 views
位於銅鑼灣嘅西班牙餐廳之前已經幫襯過,見呢度環境舒適,食物款式特別,所以今次再度光臨🎉紅豆抹茶🍵:抹茶味濃但又唔會有苦澀味芒果沙冰:賣相十分吸引,沙冰唔會死甜味,有濃濃芒果味芝士蟹餅:廚師用蟹鉗同蛋一齊烤焗,面層再配上濃濃嘅芝士,一嚟到已經聞到好香。而且蟹肉同焗蛋好夾,加埋芝士調味,感覺很滿足德國豬手:呢種食法嘅豬手都係第一次,豬手焗完之後再用沙律汁加蔬菜淋在豬手面,令到成個口感好清新,另外我亦都好欣賞廚師將豬手已經切好,方便進食,旁邊仲有蜜糖漿,可以比我地一嘗甜食抹茶紅豆麻薯窩夫:最後當然唔少得甜品啦!呢度主推麻薯窩夫,今次揀咗抹茶紅豆味,抹茶味濃,窩夫中間夾着麻薯,令到口感更加煙韌👍🏻旁邊仲有吉士、紅豆同蜜糖,可以中和抹茶味啊

紅豆抹茶🍵:抹茶味濃但又唔會有苦澀味

芒果沙冰:賣相十分吸引,沙冰唔會死甜味,有濃濃芒果味