2019-12-09
搵左間西班牙餐廳🇪🇦🇪🇦一入去坐低,muen都未睇就俾左粟米片俾我地,meun好多菜式我地都好想試,花光眼亂,不過我地都有自知自明,一向都係👀闊肚窄西班牙小食拼盤,貪佢乜都有,可以試到幾款,有炸芝士波炸蝦🍤餅烤蘑菇🍄同辣肉腸,辣肉腸偏鹹可以適合配啤酒🍺蘑菇Parma ham pizza 🍕🍕好出色,單食Parma ham就較鹹,但配蘑菇pizza好正,我中意pizza底,屬於餅類,有口感同脆脆龍蝦汁大蝦海鮮闊條面,海鮮足料,有大蝦🍤同三隻青口,仲有啲🐟🦑不過龍蝦汁較鹹🥂🥂blue diamond 同strawberry colada ,叫左2杯cocktail , blue diamond 比較重酒精味,strawberry colada就有椰香味,會易入口