2021-09-17
喺香港嘅西餐廳,其實好多嘅。行吓行吓都會見到幾間,開到好似7仔咁多🤣🤣但係多還多其實食物嘅質素都爭好遠嘅,因為其實西餐廳嘅烹調手法入邊都幾講究時間同埋份量。♥️♥️♥️♥️因為我自己都好鍾意食西餐,所以我自己都有學過,✌️🤤✌️🤤✌️🤤✌️🤤今日嚟到呢一間boring?! 係因為上網見到有啲推廣活動好似幾抵食,而且感覺擺盤都好靚所以要試一試。玻璃紙包法式鮮魚濃湯海鮮食鍋 $188首先呢個真係好少見,擺盤擺得好靚之餘,而且有用過心思嘅,佢唔係就咁一嗰個上嚟而係我入邊有張玻璃紙包住,😳😳😳唔知有咩特別功效但係個湯又的而且確好好飲好龍嘅海鮮湯味。😳😳😳😳😳♥️♥️♥️香煎法國鱸魚配青提子白酒忌廉汁$198呢個月加埋佢自己整出嚟嘅車提子白酒忌廉汁,感覺好特別,可能因為之前冇食過呢一種汁嘅配搭,所以食落去好友新鮮嘅感覺。總結來講呢間餐廳都幾有特色,下次會再過嚟幫襯。✌️✌️✌️
玻璃紙包法式鮮魚濃湯海鮮食鍋 $188
香煎法國鱸魚配青提子白酒忌廉汁$198
總結來講呢間餐廳都幾有特色,下次會再過嚟幫襯。✌️✌️✌️