2021-11-25
雖然我們不是球迷🤣但係咁特別嘅足球餐廳一定要去下🙆♀️一入到去好多關於足球嘅波衫同紀念品,令到我哋大開眼界!因為之前去過朗晴坊間分店食過一次!服務很好所以令我好難忘🙊見到佢哋再開分店,所以決定再次到訪!嘢食一樣咁高質👍油麻地分店空間比較大,坐得好舒服!我哋叫咗2個Set Dinner🙆♀️我覺得好抵食套餐包沙律, 湯,飲品!沙律🥗設計好精美,加埋黑醋一齊食酸酸甜甜好開胃!南瓜湯🌟入口順滑而且味道好濃郁!蒜蓉包🌟最驚喜係蒜蓉包烤得好酥脆好味!香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝🐮我哋叫咗七成熟🙆♀️牛味濃郁份量也很大,肉質嫩滑飽滿😋熟度岩岩好食落啖啖肉好滿足!而鵝肝肥美入口即溶👍巴馬風乾火腿黑松露忌廉雜菌意大利天使麵🍝天使麵軟硬適中口感比較特別好喜歡🙊巴馬火腿鹹香十足加埋一齊食有種特別嘅香味,而且黑松露忌廉好濃郁,係我食過最好食嘅天使麵十分出色💯法式焦糖燉蛋🌟一上枱賣相已經好吸引😍少女心爆棚🤣焦糖表面烤得焦香,燉蛋奶味香濃而且甜度適中!甜品一定係必叫😋因為set Dinner 可以6折享用自家甜品一份好抵食👍
沙律🥗設計好精美,加埋黑醋一齊食酸酸甜甜好開胃!
南瓜湯🌟入口順滑而且味道好濃郁!
蒜蓉包🌟最驚喜係蒜蓉包烤得好酥脆好味!
香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝🐮
而鵝肝肥美入口即溶👍
巴馬風乾火腿黑松露忌廉雜菌意大利天使麵🍝
法式焦糖燉蛋🌟
一上枱賣相已經好吸引😍少女心爆棚🤣
焦糖表面烤得焦香,燉蛋奶味香濃而且甜度適中!