2024-09-16 772 views
❣️位置喺朗豪坊附近,主打昆明酸辣米線,呢度嘅米線特別之處係用銅鍋嚟上碟,所以米線一定夠熱,食嘅途中都覺得碗米線keep住好夠熱👍🏻 嚟呢度一定要試佢哋嘅豬扒酸辣米線,非常好味😋 湯底夠濃,食落超級開胃,豬扒非常鬆軟入味🥢 價錢抵,值得再嚟🙌🏻 食晏時間都多人,有機會要排隊👀🌟豬扒酸酸辣辣銅鍋米線🍜 🐖$52酸辣湯底配上足料米線,有配料有肉碎,腐皮、芽菜、酸菜、木耳絲、甜酸菜,非常滿足😋 豬扒即叫即炸,份量十足,炸得鬆脆酥軟🐷🌟蟲草花椰子雞米線 🥥 $60 (轉雞髀加$8)湯底奶白色澤,椰味十足,非常濃郁,切雞嫩滑,配料有蟲草花、紅棗、木耳,啱晒唔食辣嘅人🐓

🌟豬扒酸酸辣辣銅鍋米線🍜 🐖$52
酸酸辣辣豬扒米線
豬扒米線

🌟蟲草花椰子雞米線 🥥 $60 (轉雞髀加$8)
蟲草花椰子雞米線
酸酸辣辣豬扒米線