2021-08-06
呢間馬拉公公位於屯門Gogo Mall嘅店舖,我又再次去試吓其他嘅嘢😋,而去嘅食物都好有水準👍,雖然店舖唔係好大,去嘅食材都係來自馬來西亞,所有嘅菜式係由馬來西亞人主理,而加又去唔到旅行,都可以食到其他地方嘅嘢😙!.白咖哩豬頸肉滲滲 $48這一款豬頸肉賣相都好吸引😋睇見好似好好食,色香味俱全😍,尤其是去嘅豬頸肉味道十足😋,食到入口又有口感🤔,爽之中又帶點腍身完全入哂味,而去嘅白咖哩汁同以往有D唔同,味汁特別香濃😙又唔會辣口,味道相當之唔錯👍!.南乳雞翼黑醬干撈麵 $45呢一款黑醬干撈麵賣相特別🤔,而去嘅味道都幾好,食到入口感覺都唔錯😋,尤其是去嘅南乳雞翼好有創意,味道好香南乳味😙又唔會好咸味道恰恰好😋!.怡保白咖啡 $5馬拉茶茶 $7呢兩款飲品味道香濃😙,咖啡味道相當之唔錯🤔,踉餐價就可以飲到!.*價錢又唔貴,又食到有質素👍,值得試吓*
白咖哩豬頸肉滲滲 $48
南乳雞翼黑醬干撈麵 $45
怡保白咖啡 $5
馬拉茶茶 $7
*價錢又唔貴,又食到有質素👍,值得試吓*