2019-06-02
個零月前路過觀塘,無諗過有間 raw cafe , 除了食仲可以 DIY / 訂購,而家食安問題嚴重,作為 vegan , 當係希望推介健康無添加又有營的素食俾大家。特別推介:- 有機螺旋藻能量球,有無花果的微甜,果仁碎咬落好有口感,好味,仲係 superfood ,排毒補充營養 ,win win !聽講整好易,整得好味就好難,lazy 的我,食算啦。Energy ball , 排走重金屬心心 raw cake , 睇得又食得!昨天特登 join 了純素糉班,清新餡料、低脂唔肥膩無添加,食落健康又放心,即場整即場食,超好味又有滿足感 ;仲食了無罪惡感嘅 raw vegan strawberry coconut gogi 雪葩,食甜品身體零負擔,好開心的一天!快端午節,同家人一齊去食,訂購亦得,食多 2 隻都唔洗望住個磅做人 。好鍾意佢地的工作坊,間中有新主題,特別推介俾喜歡 DIY 又注意養生的你 / 妳 !純素士多啤梨可可𣏌子雪葩 , fresh ,明目養生,yummy 🍧😋齊齊整糭風乾
特別推介:
Energy ball , 排走重金屬
心心 raw cake , 睇得又食得!
齊齊整糭
風乾