2018-01-10
之前睇諾士佛臺都開左PENTHOUSE 都想試下, 今日放工好想鬆一鬆, 即興約左好友黎RELEX 下! 間酒吧的確好新淨, 環境好好, 鍾意坐梳化又有, 高椅又有! 仲有好多GAME 玩! 特登ORDER 左兩杯特色COCKTAIL! 紫醉金迷 $128 - 有薰衣草、西柚、蜂蜜、RUM 酒, 味道好特別, RUM 酒味比較重, 甜甜地中帶少少酸味, 再帶用花香! 有美顏、RELAX、降血脂的功效!!我自己好鐘意呢杯!國色天香 $128 - 有洛神花、野莓及威士忌, 味道甜甜的, 酒味適中. 比較岩女仔飲, 因為好易入口! 有排毒及舒緩疲勞之效, 加埋個環境, 一定得啦!廚師迷你牛肉漢堡包 $98 - 估佢唔好咁好食! 上下的漢堡包是又熱又脆! 中間夾有芝士、酸青瓜及茄汁, 主角的牛肉漢堡真係好出色, 好有牛味, 又夠林之餘不失彈性! 整個配搭又香又美味! 必食!脆炸魚柳條伴他他汁 $88 - 薯條一級新鮮+脆口, 可以點他他汁或茄汁都好食! 脆炸魚柳真係十分脆, 我地慢慢食, 到凍左都KEEP 到脆口! 魚柳幾新鮮, 而且炸粉不會太多, 所以我地都好滿意!
特登ORDER 左兩杯特色COCKTAIL!