2022-07-12 185 views
人生第一次食肉分唔出啲肉係雞肉豬肉定牛肉🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿全部都冇肉味😃298唔應該係咁嘅質素吧???🥹另外正常放題包仼飲 要加錢都事少 非常想知點解仼飲入嚟就要講左先 之後坐低就冇得嗌?咁都算 個員工講之後冇仼飲係講比自己聽定點?lur 到我同朋友都聽唔到 諗住問佢講乜但佢已經帶咗我哋入去 之後我哋落單另一個員工就話冇仼飲喇 當場呆咗 我哋話佢同事講唔清楚我哋聽唔到 佢答我哋佢相信佢每一個同事 真係當堂呆哂唔識比反應🙏🏿服務態度都廢事講 除咗一個老少少嘅男員工 其他都好似掙佢錢咁🙏🏿小插曲係蜆湯隻羹佢比錯咗 比咗舀湯嗰個殼😂不過個真露蜆湯幾好味 炸醬麵/炸雞/炒粉絲都一般

小插曲係蜆湯隻羹佢比錯咗 比咗舀湯嗰個殼😂
不過個真露蜆湯幾好味 炸醬麵/炸雞/炒粉絲都一般
2022-07-09
$328 (Dinner)
  • 真露蜆湯