2022-06-24 205 views
禮拜六去左呢間嘢食 真係嚴重踩雷 絕無下次 先講重點 條烏頭 1個鐘整整1粒鐘出到給妳食一開始話預半個鐘(都OK啦要焗要成 係半個鐘都理解)4個人一千出頭 ➕1 環境普通 坐落會有熱感 叫左咖喱牛腩 普通嘢 但跟埋嘅煎餅黑碳咁食左兩啖飛了 叫換唔給 個禿頭侍應串串哋話個爐勁有小小黑嘅 跟住真係勁啊個爐 串雞肉串燒咬落見粉紅色 雞肉唔熟我真係唔識欣賞 唯一值得推薦就係兜炒飯 夠鍋氣嘅 上個生菜包果陣個侍應掃到d肉碎 即刻無食慾 兜菜剩幾條問都無問直接收走 唔知以為唔想招呼添值得一提可能我叫換過煎餅問題第二次叫個侍應 已經無好說話聽了 食完嘢條魚沒來 問佢 話咩條魚焗係耐d 串燃爆 喂大佬啊 我食完都沒來等8 9個字沒來 問下唔正常?仲見到d侍應沖水喉水給人飲 總體評價狗都唔食之絕無下次 嬲到第一次食評就給你了服務0.5星星 食材2星星 師傅1星星
禮拜六去左呢間嘢食
真係嚴重踩雷 絕無下次

先講重點 條烏頭 1個鐘整整1粒鐘出到給妳食
一開始話預半個鐘(都OK啦要焗要成 係半個鐘都理解)
4個人一千出頭 ➕1 環境普通 坐落會有熱感
總體評價狗都唔食之絕無下次 嬲到第一次食評就給你了