2023-04-07 320 views
狩Cafe魔趁紅日又來覓食啦!今次呢間W&T,喺門口睇覺得人少少,心諗唔通係伏?但係裝觀寛敞開揚嘅餐廳確實少見,又見全女班,膽粗粗走入去。覺得呢個天口涼嘅時候確實適合呢種餐廳(入內有冷氣),裝潢别緻得頗有bar & restaurant嘅感覺,唔會困住聲音,所以食得舒服嘅。女性雖然會覺得有少少怕生,但心思比較細膩又恬靜,肯溝通係可以做到滿意。音響不錯,選舞曲令人可以長留!講完服務同環境,就講食物。QR code落單幾啱唔想講嘢人士🤣 open kitchen 煮食相當香噴噴,令人期待!出品比意料之中好食,夠熱夠香,仲係可以登大雅之堂嘅擺盤👍海鮮意粉好香嘅香草蒜味,喺外面聞到廚房香味就知整緊啲咩真係好正。海膽蟹子意粉相當滿意,汁醬濃度適中,唔會過甜過膩過濃郁,食完加杯咖啡剛好。

海膽蟹子意粉
香鮮意粉
2023-04-07
$110 (Lunch)
海膽蟹子意粉
香鮮意粉