2023-07-24
獨樂樂Pizza套餐🍕突然想食pizza但搵唔到人share,坊間既pizza太大份又怕浪費?人氣薄餅店Dough Bros既一人套餐就啱曬想獨食pizza既我同你👻🕺🏻Set For 1獨享套餐包括1個可自選味道既迷你薄餅、1個冬甩同埋飲品,咁我就揀左:🍕The Pepperoni 意大利辣肉腸薄餅個pizza睇落好細個好cute🤣不過配料唔欺場㗎,辣肉腸同芝士都多,蕃茄味濃,仲有個餅皮既麵粉感一啲都唔重,食落好香好煙韌。最重要係配埋Dough Bros既招蒜蓉香草沾醬🧄勁惹味既蒜香將pizza既味道再提升幾個層次,好食到我成個醬食曬👍🏻👍🏻如果食得辣既話,建議再配埋chili flakes仲好味呀🤤🍩士多啤梨芝士蛋糕冬甩(配肉桂糖)呢個好似係新口味,冬甩size唔算大,不過係超爆醬😳咬一啖啲醬已經瀉出嚟,士多啤梨味較重,芝士味唔算出,不過勝在夠酸同唔太甜,味道有啲似士多啤梨乳酪🍓可以解食完pizza既膩感食完呢個餐其實都幾飽,對1個人嚟講份量啱啱好,仲可以一次過滿足食pizza同冬甩既願望,正
🕺🏻Set For 1獨享套餐
🍕The Pepperoni 意大利辣肉腸薄餅
🍩士多啤梨芝士蛋糕冬甩(配肉桂糖)