2018-04-28 312 views
尼一間之前已經想試,但上次唔餓,怕食唔晒,所以無試 今次終於可以一試喺門口㩒兩人的飛仔等待, 等左大概10分鐘左右,本身都係未入得, 但另一邊4位的只有一個人在等, 唔知係咪要過半數先入得, 所以我就即刻入得了同另一半叫左兩個餐, 不過大家對黑糖都無特別興趣,揀野飲個陣都有d擔心,因為除左可口可樂外, 就係黑糖的冷/熱檸檬茶/水 不過原來擔心係多餘的, 因為黑糖係另上的,自己添加叫左個 蜜糖漢堡扒豆腐芝士蕃茄炊飯個漢堡扒一入口, 我的另一半第一句是 M記, 但係陣味似, 不過好鬆身,唔會死實實,亦好厚身 但個飯其實好博, 因為加左羅勒葉(九層塔), 不是人人接受得到, 幸好我兩人都可以接受 , 因為另一個餐。。。。都係芝士蕃茄炊飯檸檬蜜糖芥末豚肉芝士蕃茄炊飯個豚肉最好係攪拌完個飯再加豚肉落去, 一係叫佢地換左佢啦 我的還好, 算係暖,但後面有檯表示已經凍左,要求換 最後的最好食的,亦係最多人讚的冬甩真係好好好食 尤其係個冬甩本身煙韌又熱熱地,加被冬甩熱溶左少少的雪糕,再加左少少薯蓉雖然係好飽,但忍唔住外帶一個 尼個多好多紅芋, 係唔夠熱, 如果熱返少少就更正 總括 套餐偏貴, 散叫比
尼一間之前已經想試,但上次唔餓,怕食唔晒,所以無試
今次終於可以一試

不過原來擔心係多餘的, 因為黑糖係另上的
,自己添加

熱黑糖檸檬茶

叫左個 蜜糖漢堡扒豆腐芝士蕃茄炊飯
蜜糖漢堡扒豆腐芝士蕃茄炊飯

個漢堡扒一入口, 我的另一半第一句是 M記
, 但係陣味似, 不過好鬆身,唔會死實實,亦好厚身

檸檬蜜糖芥末豚肉芝士蕃茄炊飯

檸檬蜜糖芥末豚肉芝士蕃茄炊飯

個豚肉最好係攪拌完個飯再加豚肉落去, 一係叫佢地換左佢啦
我的還好, 算係暖,但後面有檯表示已經凍左,要求換

最後的最好食的
,亦係最多人讚的冬甩

冬甩紅芋黑糖雪糕

真係好好好食

紅芋冬甩

雖然係好飽,但忍唔住外帶一個
尼個多好多紅芋
, 係唔夠熱, 如果熱返少少就更正

總括 套餐偏貴, 散叫比較好

2018-04-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$91.5 (Dinner)
蜜糖漢堡扒豆腐芝士蕃茄炊飯
冬甩紅芋黑糖雪糕