2022-10-20 162 views
呢間餐廳係屯門友介紹㗎,話係抵食又有質素嘅fusion菜,要食咖哩都唔使出到尖沙咀咁話。今次可以試下啦。聽講餐廳主理人係尼泊爾人,因為相同宗教信仰,佢地飲食文化多受印度影響,主食咖哩,所以咖哩都好出色㗎。午餐餐牌都有幾多選擇,有特色咖哩,薄餅,意粉,烤餅等,仲包餐湯同飲品,價錢合理。餐湯係蕃茄蛋花湯,唔需要太多料,已經好夠味,味道酸酸的,非常開胃。土耳其烤雞肉卷,入面嘅雞肉非常多,而且滑,仲有好多生菜配料,加埋特有嘅沙律醬,整個雞肉卷好jucy,口感非常紮實,非常飽肚。西班牙燉海鮮配烤餅(naan),一上枱,我嘩左一下,真係新鮮滾熱辣,湯係碟上面仲翻滾緊,香味撲鼻,入面嘅大蝦,青口,魚塊熱辣辣,特別惹味。烤餅鬆軟,又吸汁,兩者加埋一流。估唔到午餐份量多,價錢相宜,真係好抵食。另外主理人會出來同食客傾下計,介紹一下,感覺好親切,成餐飯都食得好舒適。下次再黎食佢嘅拿手咖喱先得

西班牙燉海鮮配烤餅(naan),一上枱,我嘩左一下,

估唔到午餐份量多,價錢相宜,真係好抵食。