喺IG見到呢間舖頭好多得意擺設,有唔同主題嘅bearbrick一齊坐👶🏿 一個人食麵都唔會孤單了🥸 消費滿指定金額可以參加扭蛋活動,充滿玩味嘅拉麵店😛✨🍜限定鯛魚湯拉麵 $138 👍🏻配料有驚喜,經灸燒過既鯛魚片香口味濃,口感軟嫩😋 湯底呈奶白色,入口已經食到鯛魚味,走淡雅路線,唔會有膩感,不過一定要趁熱食!🍜豚骨拉麵 $88奶白色既湯底,同樣走清新路線,慢煮西班牙黑豚肉完全冇豬羶味,算係唔錯嘅拉麵叉燒。呢兩款口味未必適合重口味人士🥸 我平時好怕油膩同太濃味既湯,會食到好滯同辛苦🥹 所以呢兩個口味對於我嚟講就非常友好~🍜溫泉蛋冷豆腐好健康嘅小食,豆腐唔算特別香滑,但加埋溫泉蛋有滿滿蛋香。餃子都係熱辣辣即叫即煎,味道就正常。有得食有得玩~

🍜限定鯛魚湯拉麵 $138 👍🏻

🍜豚骨拉麵 $88