2022-07-31 46 views
依家餐廳決心搬離市區,由銅鑼灣搬到黎西環,有一種與世隔絕既感覺☺️好似去左轉旅行甘🤣依到既環境裝修都好有風格.香煎鴨肝配封門牛柳 $278因為鴨肝太好賣😆賣晒,所以轉左兩隻大蝦🍤😌兩隻大蝦都好爽口😊牛柳方面煎得好好,切開入面都係粉嫩嫩既顏色👍🏽.味噌黑鱈魚配芥末薯泥 $208放入口因為加左味噌既關係,所以有啲似西京燒既味道😇鱈魚較肥厚😆煎完出黎都係滑嘟嘟😊配菜方面用左新鮮既甘荀,蘆筍,小蕃茄等等‼️薯泥用左芥末去調味,出乎意料地夾.蟹膏蟹肉燉飯 $168依間餐廳做到燉飯既口感,食到粒粒米👍🏽好好咬口,一揭起最頂層造作嘅作料,就見到超多蟹膏同埋蟹肉,好有意外驚喜😆十分足料,加分‼️.慢煮西班牙豬肋骨 $198可以叫半份/全份,用左半肥瘦豬肋骨,焗完出黎唔會話好乾😌好岩一班人分黎食.🍰鐵觀音芝士蛋糕 $68依個甜品就較為失望😅 鐵觀音既味道係有既,但芝士蛋糕本身偏乾身🙃

香煎鴨肝配封門牛柳 $278

味噌黑鱈魚配芥末薯泥 $208