2019-02-19 670 views
其實之前晚餐都有黎食過,環境同食物都令我感覺唔錯,今次白天時間黎又另一番風味!我們被安排坐近窗的位置,原來可以睇到馬場的,風景開揚,令人心情舒暢!看過餐牌後,點了兩款小食、1飯1漢堡,仲有2杯飲品!脆炸薯條($52),呢度既薯條係粗薯條,而且有薯皮,炸得剛剛好,唔會太硬,咸度亦剛剛好,點埋茄汁一齊食更加惹味!雞翼好多重奏($78),話明好多重奏,即係有幾款味你食,我地揀左玫瑰、麻辣同水牛城味。玫瑰味散發出淡淡的玫塊花味,個醬汁甜甜地。麻辣味麻味非常之出,食完一隻都令我成個口麻哂!水牛城味酸酸辣辣,醬汁都幾濃!麻辣雞燉飯($102),跟麻辣雞翼差不多辣度,麻味較重。燉飯都幾creamy,飯中有雞肉粒同埋菇。呢個飯中西合璧,幾特別!意式墨魚餅黑炭漢堡($108),估唔到呢個黑炆炆既包原來都幾好食!個漢堡包包皮很脆,芝士可以有拉絲效果,墨魚餅幾彈牙!漢堡包還附有薯角,同樣炸得很脆!呢款飲品做緊$88兩杯,富士山下顏色好富士山,飲落味道像波子汽水,內裡還有雲尼拿雪糕!而另外一杯是葡萄成熟時,味道有點像提子味的葡萄適!兩杯用黎打卡影相都好靚!總括黎講,餐廳裝修玩味,餐牌食物有啲名都幾得意,是一個

看過餐牌後,點了兩款小食、1飯1漢堡,仲有2杯飲品!
脆炸薯條

雞翼好多重奏
水牛城味酸酸辣辣,醬汁都幾濃!

麻辣雞燉飯
意式墨魚餅黑炭漢堡
漢堡包還附有薯角,同樣炸得很脆!
富士山下
葡萄成熟時

總括黎講,餐廳裝修玩味,餐牌食物有啲名都幾得意,是一個跟朋友聚會的好地方!
2019-02-19
$200 (Lunch)
脆炸薯條
雞翼好多重奏