2023-10-14 74 views
相信我今日介紹嘅呢間餐廳大家都唔會陌生🥰 就係玩味十足嘅OMG mama day 啦❤️ 入到去擺設依舊夠曬玩味😎我哋係lunch去嘅🥰 見到原來有lunch set😎 我哋就叫咗兩個😍 已經包左餐湯或者沙律🥗 同埋跟餐飲品🍹燒汁豬軟骨蛋包飯 🍚🥚🍖 ($138)軟淋嘅豬軟骨配埋滑嫩嘅蛋🥚 再加上香噴噴嘅燒汁,真係令人忍唔住食晒啲飯😆美國安格斯牛扒配沙律薄脆 🥩🥗 ($138)嫩嫩嘅安格斯牛扒🥩 帶有小小蕉香味,肉質軟熟多汁🥰 配上清新嘅沙律🥗 同埋脆脆嘅薄脆😍 超級豐富😎焦糖比利時窩夫配雪糕 🍞🍨 (跟餐+$46)比利時窩夫外脆內軟熟🥰 口感好好❤️ 側邊仲配左大大粒嘅焦糖脆脆👍🏻 加埋冰涼嘅海鹽雪糕,甜而不膩,絕對係最啱夏天食😍溶唔晒的棉花糖☕️ (跟餐+$36)咖啡香氣濃郁,入口醇厚,加上頂部嘅棉花糖甜味, 味道好balance 🥰自家製山楂果肉玫瑰花茶 🌺🍵🍒 (跟餐+$34)自家製嘅山楂果肉玫瑰花茶,清新嘅玫瑰花香同山楂嘅酸甜好match🥰 健康養顏嘅首選😎

燒汁豬軟骨蛋包飯 🍚🥚🍖 ($138)

美國安格斯牛扒配沙律薄脆 🥩🥗 ($138)

焦糖比利時窩夫配雪糕 🍞🍨 (跟餐+$46)

溶唔晒的棉花糖☕️ (跟餐+$36)

自家製山楂果肉玫瑰花茶 🌺🍵🍒 (跟餐+$34)
Type of Meal
Lunch