第三站

Station 3 Cafe
2024-07-20 624 views
今日我同朋友去咗一間旺角樓上cafe,一入門口見到各桌遊,大人同小朋友都好岩玩呀!同Cafe環境裝修用白色做主調,簡單舒服,梳化坐位闊落,地方寬敞乾淨,算是一間好好嘅樓上café 。另外, cafe有大量Boardgame 歡迎借用,啱曬大班朋友上黎聚會同唔限時間,可以同朋友下Boardgame。我哋揀咗以下幾款菜式田園沙律 - 新鮮嘅蔬菜意式芝士肉醬扁意粉 - 上碟嘅時候,有多肉醬喺表面,再用叉卷一卷d扁意粉,已經feel到啖啖肉醬味道特濃芝士薯條 - 佢又粗薯條 配合埋醬汁或者蕃茄醬, 味道好夾紐約芝士蛋糕 - 當天我朋友生日,佢仲送咗支蠟燭俾佢幫我慶祝

我哋揀咗以下幾款菜式
田園沙律 - 新鮮嘅蔬菜