2015-08-01 1558 views
友人生日 特地揀左可以坐得耐又玩得耐既cafe試下 所以先揀左依度 一早book左6點3位 去到之後要求店員👧🏻俾我地坐窗邊沙發位 點知先發覺原來果日full哂😨 好采一早book左位✌🏻️坐左10分鐘左右 店員👧🏻話可以落左order先 怕我地一陣會等好耐 覺得好貼心 雖然眼見廚房細細地咁已經唔要求啲咩 但咁樣提一提覺得好warm💕 所以飛快地嗌左一個白汁煙肉意粉同大蝦意粉仲有個黑椒汁雞扒飯👀 仲有新嘗試左杯蜂蜜梳打 友人就嗌左榛子朱古力同蜜桃綠茶🌝一開始玩game都係玩啲普普通通既 德國心臟病同Deal玩到厭哂😕就開始係個櫃搵下有冇正野 點知老闆好似睇穿我地心思咁😳 拎左隻game主動過黎問我地試唔試下玩 咁我地當然ok啦😆 佢好細心咁逐樣野慢慢教 我地每:吓唔明 一次 佢就講多次😂真係覺得我地好煩 但好多謝咁好咁有耐性既老闆💕玩玩下唔知時間過 野食都開始黎齊兩個意粉都不過不失😋個人最中意係白汁煙肉意粉 成碟意粉好大碟😳大食既我覺得唔錯唔錯👍🏻 仲有友人話雞扒飯配黑椒汁好正😛 成件事好肥好罪惡 但都忍唔住食哂佢😆飲品方面呢 我嗌個杯蜂蜜梳打受盡友人們喜愛😏 唔會太甜 有氣既蜜糖水😳好

玩玩下唔知時間過 野食都開始黎齊
飲品方面呢 我嗌個杯蜂蜜梳打受盡友人們喜愛😏 唔會太甜 有氣既蜜糖水😳好q好好飲 下次黎都會再嗌返依杯!
最後 雖然當日唔係友人正日生日 但我地有帶蛋糕上去 老闆就會送個rainbow shot😆 唔知咩黎 睇住店員👧🏻倒出黎果陣好神奇 識變色😳好神奇好qq  仲要好靚❤️同menu既一樣💕佢仲好細心咁提醒我地藍色既酒精濃度最高 但我地都係猜輸左飲😑又係我輸哂😢
下次會再黎😆 覺得店員👧🏻同老闆都好nice好qq 又可以坐到11點 真係唔錯💕
  • 蜂蜜梳打